Web
Analytics
Onze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Bekijk ons privacy statement.

Ik snap het.

De Hooge Werff

Package design voor Brielsche Zandtaartjes

Advertentie in Jumbo magazine

Groothandel in koek en banket De Hooge Werff uit Strijen in de Hoeksche Waard levert onder andere aan de Jumbo supermarkten. Toen de mogelijkheid kwam om te adverteren via Jumbo mochten wij aan de slag om te laten zien waar De Hooge Werff voor staat.  We ontwikkelden een ouderwets lekkere advertentie. Op de foto zie je de bedrijfswagen van De Hooge Werff midden in de Hoeksche Waard met de deuren wagenwijd open. De heerlijkste koekjes vliegen de deur uit.

Vormgeving Speciale Editie

We maakten ook een verpakking voor klassieke Brielsche Zandtaartjes. Deze koekjes zijn niet alleen heel lekker maar er zit ook een goed verhaal aan vast. Twee verhalen wel te verstaan. Die van de oude Brielsche bakkerij die het zandtaartje beroemd maakte en die van de Historie van de stad Brielle. Beide verhalen maken van de verpakking een heerlijk hebbedingetje voor bijvoorbeeld toeristen.

Geschiedenis op een doosje

Op de verpakking kun je lezen over de roemruchte historie van de stad Brielle die bevrijd werd van de Spanjaarden door de Watergeuzen, gesteund door Willem van Oranje. Deze gebeurtenis was het begin van het ontstaan van het Koninkrijk der Nederlanden. In de vormgeving van de verpakking zijn oude foto's, tekens en symbolen verwerkt die je met het verhaal en de koekjes de trots van Brielle laten beleven.