Web
Analytics
Onze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Bekijk ons privacy statement.

Ik snap het.

MRDH

Voor het metropoolgebied Rotterdam Den Haag (MRDH) samen met Gemeente Rotterdam en de RET, mochten wij het verhaal vertellen over de toekomstplannen voor de tram en de metro.

Toekomstplannen tram en metro

Eén ding is zeker over de toekomst, er gaat veel veranderen. Of het nu gaat over het milieu, de woningnood of de arbeidsmarkt, openbaar vervoer speelt een belangrijke rol. Daarom moet het OV van de tram en de metro, beter, sneller, anders en meer. Samen met Storyliner ontwikkelden wij een verhaal in woorden en beelden gebaseerd op de onderzoeksplannen van de RET gecombineerd met persoonlijke interviews, om zo de politiek te helpen met het futureproof maken van het openbaar vervoer in het metropoolgebied Rotterdam Den Haag.

Fotografie

Om een verhaal te vertellen met een belangrijke boodschap is het belangrijk om te begrijpen waarom deze boodschap belangrijk is. Voor wie doen we het? We vroegen daarom acht mensen die dagelijks reizen met het OV om hun verhaal met ons te delen. Naast de interviews maakten we een serie fotografie portretten op voor het project relevante trajecten van de tram en de metro in Rotterdam.